Välkommen till Businessflex™ - valfrihet och flexibilitet när gäller IT  
Businessflex erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment när det gäller uthyrning och leasing. Vi erbjuder både möbler och teknik från samma företag - en faktura. Businessflex är ett brett uthyrningskoncept för företag, organisationer och privatpersoner i framförallt StorStockholms- och Uppsalaregionen men även övriga landet för den utrustning som kan skickas.

Vi hyr ut det mesta inom IT och möbler - Du kan hyra allt från bärbar dator mobiltelefon, surfplatta och storbildstv till skrivbord spelkonsol xbox skrivare och byggutrustning & verktyg. Via Businessflex hyr Du allt utom lokaler och personal till mässa event projekt eller något helt annat. Du kan hyra från någon timme till flera månader och år. Du bestämmer.
Av oss kan du hyra möbler och utrustning från timmar och dagar till flera månader och år - du bestämmer själv vad och hur länge. Har du en tom lokal så kan vi, om du vill, ordna resten - möbler, växter, datorer, servrar mm. Vi är mycket flexibla och kan greja fram de mest märkliga prylar - en av anledningarna till att vi jobbar mycket med TV- och filminspelningar. Vid större projekt kan vi hyra ut utrustning i hela Sverige. Vill du hellre leasa din utrustning kan vi givetvis erbjuda det också.

Klicka här för att läsa vårt informationsblad om BusinessFlex-hyra
Hyra stationära datorer &
Hyra av Workstation
Hyra Soffor & sittgrupper
Hyra iPad Galaxy Tab
 
 

Bland våra kunder finns allt från nystartade enmansföretag till stora internationella bolag. Att hyra den utrustning man behöver är både smidigt och kostnadsaffektivt. Perfekt för exempelvis projektet eller nya företaget. BusinessFlex - när du behöver vara flexibel.

Vi har inga långa bindningstider – du kan hyra en timme om du vill. Du är inte heller tvingad att ha samma hyresobjekt hela tiden – vill Du kan Du när som helst uppgradera till en skönare stol eller snabbare dator när du känner att det behövs. Du betalar bara mellanskillnaden i hyreskostnad i tillägg. Tryggt och flexibelt. Därför är det ett smart val att hyra din affärsutrusning från Businessflex. Di kan till och med hyra mobiltelefon av oss.

Alla priser på den här websiten är exklusive moms och frakt. För vissa möbler kan monteringstid tillkomma om ni inte vill göra det själva.

 
     
Du vet väl att du med Businessflex alltid kan byta upp dig till en bättre enhet om du märker att den du hyr inte räcker till? Du betalar endast mellanskillnaden i tillägg. Klicka här för att komma till startsidan.